Sari la conținut

Top 4 Beneficii ale unei Perne Lombare



Investeşte în sănătatea ta şi a spatelui tău

În cazul în care petreci foarte mult timp la volan sau pe scaunul de birou, acest obicei poate produce în timp numeroase consecinţe dăunătoare pentru sănătatea spatelui tău, respectiv a coloanei tale vertebrale. Poţi preveni însă apariţia unor astfel de situaţii prin achiziţia unor perne lombare de calitate de la Better Posture. 

Pernele lombare au devenit în ultima perioadă foarte populare în rândul celor care s-au confruntat sau încă se confruntă cu disconfortul cauzat de apariţia durerilor de spate. Astfel de produse îşi merită popularitatea, mai ales dacă stăm să ne gândim la numeroasele beneficii pe care ni le aduc şi datorită recomandărilor venite din partea unui număr mare de medici ortopezi de specialitate din domeniu.

 

Descoperă beneficiile pernelor lombare de la Better Posture

De cele mai multe ori, disconfortul pe care-l resimţim din cauza durerilor de spate ne determină să fim mult mai puţin eficienţi şi productivi la locul de muncă sau în activităţile casnice de zi cu zi. Pentru a ne putea bucura aşa cum se cuvine de fiecare moment din viaţa şi activitatea noastră, este indicat să încercăm experienţa utilizării pernelor lombare, care ne promit următoarele beneficii:

 

Uşurează durerile de gât şi de spate

În momentul în care adoptăm o poziţie nefirească a spatelui, fără să ne dăm seama, acest obicei produce o presiune permanentă asupra spatelui nostru, care ne face să resimţim un disconfort sporit în zona gâtului şi dureri de spate insuportabile. Pernele ortopedice ne oferă susţinerea necesară a spatelui nostru şi ne ajută să corectăm postura acestuia, prevenind sau ameliorând în acest fel apariţia situaţiilor nefavorabile.

 

Previne agravarea durerilor de spate

În cazul în care te confrunţi deja cu episoade frecvente de dureri de spate, este absolut necesar să nu subestimezi acest lucru şi să cauţi o soluţie rapidă, care să îţi asigure beneficii pe termen lung. O astfel de soluţie este perna lombară de la Better Posture, care datorită spumei cu memorie din care este realizată şi a design-ului său unic, te va ajuta să ameliorezi durerile resimţite în zona spatelui şi să scapi de grija acestora pe viitor. 

 

Circulaţie îmbunătăţită

De foarte multe ori auzim sfatul medicilor, care ne recomandă să facem un minim de 30 de minute de mişcare pe zi. Şi acest lucru nu este deloc superficial! Mai ales în cazul în care conducem foarte mult sau lucrăm ore în şir la birou, muşchii corpului nostru devin rigizi, fapt care dăunează circulaţiei sângelui în organismul nostru. În cazul în care chiar nu ai timp de câteva minute de mişcare pe zi, optează pentru achiziţia unei perne lombare, care datorită distribuirii uniforme a greutăţii în timp ce stai la volan sau la birou, îţi va îmbunătăţi în mod considerabil circulaţia sângelui.

 

Alte beneficii esenţiale pe care o pernă lombară le aduce în viaţa ta sunt creşterea nivelului de productivitate, sprijin şi confort sporit pentru spate, reducerea stresului şi multe altele, pe care te invităm să le descoperi chiar tu cu ajutorul produselor special concepute pentru sănătatea spatelui tău de la Better Posture.

 

Top 4 Beneficii ale unei Perne Lombare - Vezi Produs

 

Calitate şi rezultate garantate

Alege din diversitatea de produse de sprijin lombar disponibile în gama Better Posture şi te vei putea bucura de beneficiile acestora încă din primele zile de utilizare. 

 

Pernă lombară automobil sau birou Better Posture Pro

Acest produs este soluţia ideală pentru persoanele care petrec ore întregi la volan sau pe scaunul de birou şi nu au parte de suport lombar eficient, deoarece le ajută pe acestea să adopte o postură cât mai corectă prin care să evite apariţia durerilor de spate. Această pernă pentru suport lombar scaun auto se remarcă prin spuma cu memorie de calitate superioară din care este realizată, care aduce numeroase beneficii celor care o folosesc, precum: obţinerea şi menţinerea unei poziţii corecte a spatelui în momentele lungi petrecute pe scaunul de şofer, ameliorarea disconfortului cauzat de hernia de disc, de discurile lombare, de nervii ciupiţi sau de stenoza şi sciatica coloanei vertebrale, reducerea stresului, întărirea muşchilor spatelui, împiedicarea deformării coloanei vertebrale şi prevenirea apariţiei cocoaşei, atât de neplăcută din punct de vedere al sănătăţii, dar şi din punct de vedere al aspectului. 

Dincolo de avantajele importante pe care o pernă lombară le prezintă pentru sănătatea spatelui tău, aceasta este foarte recomandată datorită design-ului său universal, fapt care o face sa fie potrivită pentru orice tip de scaun, atât pentru cel al maşinii tale, cât şi pentru cel de birou, având curele reglabile, prin care poate fi fixată de spătarului oricărui scaun. 

Încearcă şi perna lombară auto pentru şezut din gama Better Posture Pro cu formă ergonomică recomandată de către medicii ortopezi, care te va ajuta să ai parte de confort şi susţinere în timp ce conduci, astfel încât să reduci presiunea de pe coloană. Datorită decupajului în formă de U, această pernă lombară din spumă cu memorie Coccyx te va ajuta să dobândeşti o postură corectă, prin aşezarea coccisului în secţiunea decupată. 

Comandă acum online de pe Better Posture şi ai parte de livrare rapidă în termen de 1-2 zile lucrătoare, astfel încât să te poţi bucura de pernele lombare cât mai repede. Mai mult, în cazul în care produsele livrate nu sunt conform aşteptărilor tale, ai posibilitatea de a primi banii înapoi. Iar în cazul în  care te gândeşti la modalitatea de plată, aceasta este de tip ramburs, banii fiind încasaţi de către agentul firmei de curierat care îţi livrează coletul direct la uşa casei tale. 

Convinge-te şi tu de calitatea pernelor pentru suport lombar de la Better Posture, comandând şi vizualizând secţiunea recenziilor de pe magazinul nostru online, unde vei putea avea acces la mărturiile reale ale clienţilor care au achiziţionat şi utilizat aceste produse pentru îmbunătăţirea posturii şi sănătăţii spatelui lor.  

 

Nota:

Te rugam sa intelegi ca orice sfat sau instructiuni prezentate aici nu sunt nici pe departe un substitut pentru sfatul personalului medical autorizat. Asigura-te ca te consulti cu un medic inainte de a lua orice decizie de cumparare daca urmezi un tratament sau ai nelamuriri privind informatiile prezentate mai sus. Acest produs nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

 

Articole Similare:

Suport Lombar pentru Intinderea Spatelui: Avantaje si Dezavantaje

Ce este turmalina? Ar trebui sa folosesc o centura cu turmalina?

Care sunt Beneficiile Purtarii unei Centuri Lombare?