Sari la conținut

Suport Lombar Pentru Intinderea Spatelui: Avantaje si Dezavantaje

Durerea de spate este o problema medicala bine cunoscuta, care afecteaza opt din zece oameni la un moment dat in viata. Durerile de spate si alte simptome asociate pot perturba activitatile zilnice ale unei persoane daca nu sunt tratate la timp. Intinderea spatelui este o abordare simpla pentru a imbunatati sanatatea coloanei vertebrale si pentru a relaxa muschii rigizi ai spatelui. Suportul lombar este un dispozitiv care poate ajuta la reducerea disconfortului lombar prin stimularea circulatiei si intinderea coloanei vertebrale. Daca doresti sa iti intinzi coloana fara a cheltui o multime de bani, un suport lombar poate fi o optiune excelenta. Suportul lombar pentru intinderea coloanei Better Posture Pro este exact ce spatele tau are nevoie.

 

Ce este Suportul Lombar pentru Intinderea Spatelui Better Posture Pro?

Acest dispozitiv este practic o targa pentru spate care iti permite sa iti intinzi spatele in timp ce te odihnesti intr-o pozitie confortabila pe podea. In timp ce intinderea coloanei vertebrale pe cont propriu necesita de obicei sa iti folosesti muschii spatelui, suportul lombar face treaba asta pentru tine, permitand muschilor sa se relaxeze complet. Suportul lombar Better Posture Pro este un produs care te poate ajuta sa faci fata durerilor de spate si stresului pe care il genereaza in viata ta. De asemenea acest produs poate fi folosit pe post de aparat de masaj pentru diferite zone ale corpului, cu trei niveluri reglabile si mai multe puncte de presopunctura.

 

Cum functioneaza?

Durerile de spate, gat si picioare pot fi ameliorate folosind terapia de decompresie a coloanei vertebrale, acesta este un tratament nechirurgical si neinvaziv. Presiunea la care sunt supuse discurile coloanei vertebrale este redusa semnificativ atunci cand utilizezi suportul lombar Better Posture Pro. Acest lucru promoveaza ameliorarea durerilor cauzate de majoritatea afectiunilor coloanei vertebrale. Presiunea negativa si spatiul marit dintre discuri permit fluidului discului sa revina la pozitia initiala. Acest lucru permite vindecarea discului prin absorbtia nutrientilor importanti si, ca urmare, repararea este mai rapida si eficienta. Selecteaza nivelul de arcuire pentru a descoperi cat de multa intindere necesita spatele tau. Cu un design pe 3 niveluri, este recomandat sa incepi cu primul nivel si apoi sa cresti incet la nivelurile urmatoare.

 

Avantaje:

Suportul lombar pentru intinderea spatelui Better Posture Pro ofera mai multe beneficii pentru sanatatea consumatorului, cum ar fi:

  • Poate spori flexibilitatea coloanei prin relaxarea muschilor din jurul coloanei vertebrale care au devenit incordati si rigizi, de asemenea amelioreaza durerile de spate.
  • De asemenea, ajuta la intarirea spatelui si la imbunatatirea circulatiei, permitand muschilor deteriorati sa se vindece mai repede.
  • Imbunatateste postura prin faptul ca intareste si relaxeaza muschii spatelui in acelasi timp.
  • Intinderea coloanei vertebrale folosind un suport lombar te poate ajuta sa cresti in inaltime.
  • Suportul lombar Better Posture Pro ofera beneficii pe termen lung, reducand efortul si stresul pe termen scurt, imbunatatind chiar si circulatia sangelui.
  • O crestere a fluxului sanguin iti poate imbunatati starea de spirit si nivelul de energie.
  • Dimensiunea redusa il face convenabil de utilizat acasa si pe drum.

 

Dezavantaje:

Datorita dimensiunii sale, produsul este usor, dar poate fi dificil de impachetat.

 

Cine ar trebui sa cumpere Suportul pentru spate Better Posture Pro?

Acest dispozitiv este pentru tine daca ai:

  • Muschii spatelui incordati
  • Postura incorecta

 

Aspecte de luat in considerare pentru consumator:

In general, utilizarea unui suport lombar pentru intinderea spatelui este sigura; cu toate acestea, utilizarea incorecta poate inrautati situatia. Inainte de a utiliza suportul lombar, asigura-te ca citesti instructiunile de utilizare. De asemenea, un kinetoterapeut te poate asigura ca iti intinzi corect spatele si ca profiti la maxim de echipamentul tau. Inainte de a incerca orice echipament nou, cum ar fi un suport lombar, contacteaza un profesionist daca ai o leziune a coloanei vertebrale sau o durere cronica semnificativa.

 

Suport Lombar pentru Intinderea Spatelui: Avantaje si Dezavantaje - Vezi Suport Lombar Better Posture Pro 

 

De unde poti cumpara Suportul Lombar Better Posture Pro:

Acest produs este disponibil pe site-ul nostru la pretul de 89.95 lei, redus de la 159.99 lei. Daca nu esti multumit de produs, il poti returna in termen de 14 zile. Ne poti contacta folosind datele de contact de mai jos:

Telefon: 0763 997 122

E-mail: contact@betterposture.ro

 

Concluzie:

Deci Suportul lombar pentru intinderea spatelui Better Posture Pro este un produs care te poate ajuta sa faci fata durerilor de spate si stresului pe care il provoaca. Cu trei niveluri reglabile si mai multe puncte de masaj prin presopunctura, acest suport lombar poate fi folosit pe post de aparat de masaj pentru diferite zone ale corpului. In general, intinderea spatelui folosind un suport lombar este sigura; totusi, daca faci acest lucru incorect poate fi daunator pentru spatele tau. Este important pentru consumator sa se asigure intotdeauna ca a citit instructiunile inainte de utilizare.

 

Nota:

Te rugam sa intelegi ca orice sfat sau instructiuni prezentate aici nu sunt nici pe departe un substitut pentru sfatul personalului medical autorizat. Asigura-te ca te consulti cu un medic inainte de a lua orice decizie de cumparare daca urmezi un tratament sau ai nelamuriri privind informatiile prezentate mai sus. Acest produs nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

 

Articole Similare:

Ce este turmalina? Ar trebui sa folosesc o centura cu turmalina?

Care sunt Beneficiile Purtarii unei Centuri Lombare?

7 Moduri Prin Care un Corset Pentru Corectarea Coloanei iti Poate Imbunatati Starea Generala de Sanatate