Sari la conținut

Suferi de Dureri Cervicale din Cauza Pernei Tale?Durerile cervicale sunt foarte populare în rândul unui număr foarte mare de oameni, fiind localizate la baza gâtului, la nivelul coloanei vertebrale sau în spate. Astfel de dureri pot fi resimţite atât ziua, cât şi noaptea, declanşându-se ca urmare a unor activităţi pe care le desfăşurăm în mod repetitiv, exagerat sau incorect (statul în faţa calculatorului, exerciţiile fizice realizate incorect, concentrarea exagerată etc.). Una dintre cele mai cunoscute şi întâlnite cauze ale apariţiei durerii cervicale pe timp de noapte este poziţia de somn incorectă şi dormitul pe o pernă necorespunzătoare, care nu oferă susţinerea corectă şi eficientă a capului şi a gâtului. 

 

Cauzele durerilor cervicale apărute în timpul nopţii

Desigur, peste zi desfăşurăm foarte multe activităţi care, fără să ne dăm seama de cele mai multe ori, nu fac decât să favorizeze apariţia durerilor de gât sau să o agraveze. Printre aceste activităţi se numără adoptarea unei posturi greşite a coloanei în timpul orelor la birou sau chiar privirea permanentă în jos la device-urile pe care le utilizăm zilnic. Cu toate acestea, nici noaptea nu facem excepţii din a adopta nişte poziţii inadecvate, care nu fac nimic altceva decât să grăbească apariţia durerilor de gât. Aici, dormitul cu capul răsucit sau înclinat este unul dintre exemple, fiind în acelaşi timp una dintre cele mai comune poziţii de somn în rândul majorităţii oamenilor. 

Încearcă să elimini apariţia durerilor cervicale, optând pentru o pernă ortopedică cervicală de calitate, care să ofere sprijinul necesar gâtului şi coloanei tale vertebrale în timpul orelor de somn.

 

Legătura dintre perna aleasă şi calitatea somnului

Pentru a avea parte de un somn cât mai odihnitor şi pentru a preveni apariţia durerilor de cap, este foarte important să acordăm o atenţie deosebită pernei pe care alegem să dormim şi beneficiilor pe care aceasta le are asupra sănătăţii noastre, de la forma pe care o are şi până la materialul din care este realizată. Astfel, este bine să cunoaştem următoarele lucruri şi recomandări cu privire la pernele din dormitorul nostru:

 

Optează pentru pernele care se adaptează poziţiei tale. În acest sens, pernele cu contur cervical sunt o alegere cât mai potrivită pentru orele noastre de somn, întrucât acestea ne ajută să asigurăm susţinerea necesară gâtului, fără a exercita presiune asupra lui în timpul nopţii.

 

Alege pernele din spumă cu memorie. Acest material este foarte calitativ şi oferă confort şi rezistenţă, fiind o achiziţie utilă de lungă durată pe care o poţi face pentru tine şi pentru somnul tău. Mai mult, aceste perne sunt foarte populare deoarece reduc presiunea prin modelarea continuă şi adaptarea la forma corpului, de fiecare dată când ne schimbăm poziţia.

 

Renunţă la pernele din pene. În ciuda preţurilor accesibile, s-a constatat faptul că pernele pentru dormit din aceste materiale nu oferă stabilitatea optimă gâtului şi nu menţin capul în linie dreaptă cu coloana vertebrală, ceea ce poate favoriza apariţia spondilozei cervicale sau a durerilor de cap sau de gât, neplăcute oricui. 

 

Optează pentru perna potrivită în funcţie de poziţia ta de somn. Spre exemplu, cei care obişnuiesc să doarmă pe burtă, trebuie să aleagă o pernă ortopedică moale care să îi ajute să îşi menţină coloana într-o poziţie cât mai corectă şi aliniată şi să reducă presiunea care se poate exercita asupra gâtului. De asemenea, şi cei care obişnuiesc să doarmă pe o parte trebuie să aleagă o pernă ortopedică pentru genunchi, care să îi ajute să prevină apariţia durerilor de umeri sau de şold ce se pot ivi ca urmare a unei presiuni exagerate asupra lor în timpul somnului. 

 

Ia în calcul fermitatea sau flexibilitatea saltelei tale. În cazul în care salteaua din dormitorul tău este una mai fermă, atunci este cazul să alegi o pernă mai groasă, pentru ca umerii tăi să nu se scufunde foarte tare în saltea şi să se creeze un spaţiu foarte mare între cap şi saltea, care va duce la o poziţie nefavorabilă a coloanei în timpul somnului. De asemenea, dacă ai o saltea cu spumă cu memorie, perna trebuie să fie cât mai subţire, pentru a umple un spaţiu mult mai mic rămas între umăr şi cap.

 

Vezi Perna Cervicala ortopedica Better Posture Pro

 

Alege perna ortopedică cervicală de la Better Posture 

Alegerea unei perne care să îţi susţină cât mai corect gâtul noaptea în timpul somnului şi care să te ajute să dormi mai liniştit şi fără durere este esenţială şi trebuie să fie prioritară pentru fiecare dintre noi. În cazul în care nu ştii încă pentru ce produs să optezi în acest sens, merită să încerci perna ortopedică cervicală de la Better Posture Pro, un produs creat special pentru nevoile şi preferinţele clienţilor. 

Perna ortopedică cervicală Neck Corrector acţionează benefic atât în privinţa calităţii somnului tău, cât şi în privinţa unei posturi cât mai corecte a coloanei tale vertebrale în timp ce te odihneşti. Printre principalele avantaje de care se pot bucura cei care aleg să utilizeze acest produs se numără menţinerea curburii naturale a gâtului pentru a îl susţine în mod corespunzător în timpul somnului şi pentru a elimina riscul apariţiei durerilor cervicale, ameliorarea durerilor de gât şi de spate, ameliorarea presiunii şi asigurarea confortului optim, îmbunătăţirea circulaţiei sângelui, ajutorul împotriva sforăitului şi distribuirea greutăţii în mod uniform, printr-o aliniere corectă a coloanei.   

Această pernă special concepută pentru gât de la Better Posture este recomandată de către majoritatea medicilor ortopezi, fiind realizată din spumă cu memorie, ceea ce o face alegerea ideală pentru toţi cei care îşi doresc să aibă parte de un somn cât mai odihnitor şi de o postură corectă a corpului în timp ce dorm. Mai mult, cei care aleg să comande şi să încerce acest produs se vor putea bucura de rezultate încă de la primele utilizări.

 

Nota:

Te rugam sa intelegi ca orice sfat sau instructiuni prezentate aici nu sunt nici pe departe un substitut pentru sfatul personalului medical autorizat. Asigura-te ca te consulti cu un medic inainte de a lua orice decizie de cumparare daca urmezi un tratament sau ai nelamuriri privind informatiile prezentate mai sus. Acest produs nu este destinat sa diagnosticheze, sa trateze, sa vindece sau sa previna vreo boala.

 

Articole Similare:

Dormi mai bine cu ajutorul pernelor ortopedice pentru dormit de la Better Posture!

Top 4 Beneficii ale unei Perne Lombare

Suport Lombar pentru Intinderea Spatelui: Avantaje si Dezavantaje