Sari la conținut

Schimbarea mărimii

In cazul in care marimea comandata nu ti se potriveste si doresti sa primesti alta marime ai la dispozitie 14 zile calendaristice de la receptionarea comenzii pentru a solicita schimbul.

Te rugam sa te asiguri ca produsul pe care doresti sa il schimbi indeplineste conditiile de schimb (vezi mai jos).

Costul procedurii de schimb este de 19.99 lei. Aceasta suma este platita la curier, in momentul in care se face livrarea produsului dorit la schimb.

 

CONDITIILE DE SCHIMB

  • Produsul/produsele schimbat/e sa fie in aceeasi stare in care a/au fost livrate, fara urme de zgarieturi sau folosire (nu se accepta schimbarea produselor care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, urme de folosire), produsele sau componentele/accesoriile produselor sa nu prezinte urme de folosire/praf.
  • Produsele se pot schimba doar in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele cu care au fost receptionate, dupa caz, (factura, manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului atrage imposibilitatea schimbarii produselor.


Procedura de Schimb:

1. Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il schimbi indeplineste conditiile de schimb (vezi mai sus).

2. Completeaza cu atentie formularul de schimb accesand acest link: Formular Schimbare Produs

Te rugam sa verifici de doua ori daca datele introduse sunt corecte. Daca informatiile necesare lipsesc sau sunt incomplete pot exista intarzieri in perioada de procesare a schimbului.

3. Pregateste coletul: Ambaleaza produsele intr-o punga suplimentara sau orice alt ambalaj, diferit de ambalajul original al produsului, care sa il protejeze in timpul transportului. Nu vom accepta primirea produselor la care etichetele pentru transport (AWB-urile) au fost lipite pe ambalajul original al produsului.

Dupa ce primim formularul completat de tine, vom trimite produsul solicitat la adresa ta. In momentul in care curierul va veni sa faca livrarea, va trebui sa faci schimb de colete cu acesta si sa achiti 19.99 lei (costul procedurii de schimbare a produsului).


Procedura de schimb poate dura intre 2 si 14 zile lucratoare de la data la care completezi formularul de schimb.

In cazul in care produsul dorit la schimb nu se afla in stoc, vei fi contactat de catre unul dintre operatorii nostri.


Important: Te rugam sa verifici de doua ori daca datele introduse in formularul de schimb sunt corecte. Daca informatiile necesare lipsesc sau sunt incomplete pot exista intarzieri in perioada de procesare a schimbului.

Pentru orice detalii sau neclaritati privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati pe email la contact@betterposture.ro sau la telefon: 0763997122.